tirsdag 9. mars 2010

Kort No. 100

100 kort på et år! Jeg er kjempefornøyd med det, selv om det egentlig er helt tilfeldig at jeg nådde akkurat 100. Og ikke har jeg noe mål om å nå 200 i løpet av det neste året heller...

Dette kortet skulle til svigermor, og det er første gang jeg bruker dette motivet. Jeg malte med pensel i str. 1, så det tok sin tid. Men jeg ble kjempefornøyd med malinga, så det spørs om jeg ikke må bli flinkere til å bruke liten pensel.



Bladene med farmor, mamma og svigermor teksten har jeg stanset ut med en Martha Stewart punch, og teksten har jeg skrevet for hånd. Det ble ikke tid til noe annet...



Bak jenta har jeg festet tre brads, for jeg hadde ingen perler som passet i fargen. Men siden blomstene også har brads (splittbinders) i midten så passet det bra. Forkleet og båndene er malt i orange, for å ta igjen fargene på arket. Mønsteret på forkleet er bare prikker laget med en hvit penn. Klikk på bildet om du vil se detaljene bedre.



Sløyfene har fått en runde med Glossy accents. Også må det jo nevnes at jeg har malt jenta blond!! Det er ikke ofte, for jeg har strevd med å finne en farge jeg har likt. Men denne ble jeg kjempefornøyd med, så det blir nok flere blondiner fremover.

Takk for at du titter innom!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer med kort nr 100:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...