onsdag 30. september 2009

Polkadot ribbon er tingen

Ja, i alle fall for dette kortet...

For en liten stund siden la jeg ut bilder av noen kort jeg hadde laget for en venninne. Det ene ble jeg aldri helt fortrolig med, så da det fulgte med en pakke rødt bånd med hvite prikker i siste forsendelse fra Papirloftet, fant jeg ut at jeg skulle bruke det i tillegg. Og jeg ble mer fornøyd, selv om jeg synes det er vanskelig å bruke bånd. Motivet er jeg heller ikke så glad i (har jeg nå innsett), så det har jeg solgt. Må jo forsvare at jeg kjøper noen nye motiv også, så jeg har hatt en ordentlig opprydding. Har fått solgt 12 stempel som er lite brukt, eller som jeg synes har vært vanskelig å male.

I alle fall, med bånd på ble kortet litt friskere.En liten detalj som viser at kortet skal til en dame som både er farmor, mamma og svigermor. Lappene er klippet ut med saks, og avrundet med en av hjørnepunchene mine. Og skriften har jeg bare skrevet for hånd.

Forrige versjon var slik. Mye kjedeligere.

2 kommentarer:

Femice sa...

Det båndet passet veldig bra :)

Men selge noe??? Det klarer ikke jeg, selv om jeg har masse jeg sjelden får brukt.... jeg er en av de som kjøper alt sånne som du selger :)

Men det er klart, det tar plass og blir litt uoversiktlig etterhvert....

Anonym sa...

kjempe flott kort.
og utrolig fin pynt, men hva har du brukt der du har skrevet farmor, mamma, svigermor på? altså selve det hvite? stanset ut noe fra qk ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...