lørdag 12. september 2009

Salgsbloggen trenger et løft

Ja, i alle fall innholdsmessig... Jeg som hadde så store planer om å legge ut mange kort for salg innser at tiden ikke strekker helt til, og at jeg for øyeblikket har nok med å produsere de kortene jeg har fått på bestilling. Ennå er ikke lista tom, så det er vel ikke sikkert jeg rekker å legge ut så mange kort før senere i høst heller...

Disse kortene har jeg laget på bestilling for en venninne. Hun har ennå ikke fått dem, men jeg håper de faller i smak. Først ut er to nyfødtkort til jente. Stempel fra Magnolia og Papirloftet.
Detalj som viser den krøllete vaskelappen.
Dette er nok kortet jeg likte best selv. Tror det har med fargene og gjøre. Stempel fra Whiff of Joy, som jeg fikk ferdig trykt i gave av Karen. Det søte fotofestet er en die fra QuicKutz.


Dette kortet er jeg usikker på. Tror det er fargene som gjør det... Stempel fra Magnolia, og blomster fra Prima og Papirloftet.

Så har jeg også laget et bryllupskort, og det brukte jeg mange timer på. Og grunnen er nok at jeg slet skikkelig både med stemplinga (maskering), malinga (brudekjolen ble jo så grå...), og designet generelt. Og jeg liker det overhode ikke. Vurderer å legge det ut i salgsbloggen, men jeg synes det er vanskelig å selge noe som jeg ikke liker selv...


Og brudgommen, stakkars, er jo helt dekt av blomster...Nei, da ble jeg mer fornøyd med dette kortet, som en venninne bestilte. Tror rett og slett at jeg liker dette motivet bedre.


Stempel fra Sarah Kay. Mulberry blomster og roser fra Prima. Bånd fra Panduro.


Nærbilde av det kyssende paret.


Detalj av blomstene og krystallpynten.


Fra en annen vinkel.


Hårsløyfa har fått seg en liten bling som pynt.

Kortet er også pyntet på innsiden, men dikt og en personlig hilsen. Det har jeg ikke bilde av, men det er laget etter samme mal som tidligere bryllupskort jeg har laget.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så mange flotte kort du har laget. Så stilig med de krøllete vaskelappene.

Isa sa...

Bøyer meg i støvet Cino! Kortene dine er fantastiske!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...