mandag 26. oktober 2009

I did it my way

Og hva er så "my way"? Jo, det er å lage ferdig kortet med et umalt motiv, slik at jeg kan male det når alt er ferdig, og jeg ser hvilke farger som kan passe. Så nå limer jeg på alt av pynt før jeg finner frem penselen og akvarellfargene, og lar det stå til.

Dette dåpskortet er et bestillingskort til jente. Slik ble kortet etter at motivet var ferdig malt.


Og slik var det før jeg malte motivet.


Nærbilde av jenta, som er et stempel fra Magnolia. Trykk på bildet hvis du vil se detaljene bedre.


Denne søte tag'en er et stempel fra Papirloftet, stemplet med vannfast stempelblekk på krympeplast, og krympet med varmepistol.


Blomster og perler fra Prima.


Måtte balansere pynten litt med et par roser og en liten perle på høyresiden. Men ville ikke ha så mye pynt der, så stilkene ble klippet av før jeg limte fast rosene. Deretter er de pyntet med glitterlim.


Prima sine Say it in Pearls gjør ganske mye ut av seg, så dermed tonet jeg ned blomstermengden litt.


Navnet til dåpsbarnet, skrevet med klistremerker fra American Crafts. Ø'en er, som dere kanskje ser, en hjemme-mekket utgave av en O med en strek på. Hadde nemlig satt på de fleste bokstavene før det slo meg at jeg selvfølgelig ikke hadde en Ø...


På samme bestilling hadde jeg også et dåpskort til gutt, og siden han fikk kort med Magnolia sin guttebaby da han ble født, fikk han denne gang en barnevogn som motiv. Et kort som er ganske enkelt, og holdt i blå toner.



Motivet er stanset ut med Spellbinders Nestabilities Label One. Metallpynten er kjøpt hos Papirloftet (føttene) og Unik Hobby (rundellene).


Blomstene er noen gamle blomster som jeg kjøpte hos en fotoforretning i sentrum, lenge før jeg kjøpe noe som helst på internett.


Navnet til dåpsbarnet.


Og et nærbilde av de søte føttene.


Jeg har ennå flere kort som ligger etter på blogg-fronten, men de får jeg ta en annen kveld. Også må det nevnes at jeg hadde kortkveld med to kollegaer i forrige uke. De hadde lyst til å prøve å lage kort, så jeg fant frem det jeg hadde av saker, og de fikk laget hvert sitt gratulasjonskort. Vi hadde det kjempetrivelig, og har allerede snakket om å ha nok en kortkveld om ikke alt for lenge. Kortene har jeg fått tillatelse til å poste i bloggen, så de kommer om en liten stund (det går jo litt tregt med bloggen min...).

3 kommentarer:

Anita sa...

Så utrolig nydelige kort du lager! Imponert!

Gry-Beate sa...

Vanvittig fine kort du lager, dette blir jeg inspirert av:D

Vibeke sa...

Nydelige begge to!! Delikat fargevalg og nydelig fargelagt!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...