fredag 15. januar 2010

De siste kortene fra 2009

Uff a meg, jeg er litt sløv til å oppdatere bloggen. Det går etter skippertaksmetoden, som så mangt har gjort opp gjennom livet. Men her er i alle fall de siste kortene jeg lagde i 2009.

Dette bursdagskortet lagde jeg til ei jente i barnehagen til Kristoffer. Og når jeg har det travelt så går det faktisk kjapt å lage kort.


Motivet er fra Magnolia, borden er Martha Stewart Doily Lace Punch og formene er stanset ut med min Spellbinders Wizard. Dies'ene jeg har brukt er Nestabillities Labels Eight og et fotofeste fra QuicKutz.Blomster fra Prima. Bladene er stanset ut med McGill Leaves Punch og sprayet med olivengrønn Glimmer Mist. Metallpynt fra Unik Hobby. Navnet og alderen til bursdagsbarnet har jeg skrevet for hånd (hadde ikke til til å skrive ut fra PC'n...), på lapper som jeg har stanset ut med Stampin' Up Word Window Punch.


Jenta er malt med akvarellfarger på 300g akvarellpapir.


Roseknoppene fikk også en liten omgang med glitterlimet. Halvperler fra KaiserCraft.

Det andre kortet er et bestillingskort fra mamma, og skulle til et par som hadde bursdag.


Begge oldis-stemplene er fra Art Impressions, og er som vanlig malt med akvarellmaling. Jeg liker fargene på disse to veldig godt.


Navnene er rub-ons fra Martha Stewarts Crafts, som jeg kjøpte på Michael's i New York.


Blomstene er stanset ut med Retro Flower Punch i størrelse medium og large fra EK Success. Snøfnugget er også fra samme produsent, og heter Snowflake Citrine. Bladene er stanset ut med McGill Leaves Punch og Martha Stewart Rose Leaf Punch.


De store blomstene har stempeltrykk fra Stempelgledes Grunge Collection. Stemplet med Archival Ink Coffee. Halvperler fra KaiserCraft. Glitter fra Stickles glitterlim.

Det siste kortet i denne omgang er et dåpskort til jente. Fargene ser veldig blasse ut på disse bildene, men det var vesentlig friskere i virkeligheten.


Motiv fra Magnolia. Perler og blomster fra Prima. Kakeservietten kjøpte jeg da jeg var i Stavanger, og den er sprayet med Glimmer Mist Pearl.


Et tettere bilde av motivet. Som knapper har hun fått små halvperler (prøver å bruke opp litt av restene mine).


Bolmstene fikk selskap av en liten rangle. Kjøpt i New York.


Hendene kommer fra samme pakke som ranglen, og her vises det bedre hvor tykke de var.

Ønsker alle mine lesere en god helg!

4 kommentarer:

Isa sa...

Så lekre kort Cino! Likte særlig godt kort nr. 2. Utrolig lekkert!

Line sa...

Så masse flott du hadde i bloggen din. Synes at du er veldig flink til å sette sammen blomster grupper.

Gry Offernes sa...

Du imponerer stadig!!! kort nr 1 ser aldeles ikke ut som noe kjapp sak - og nr. 2 er jo bare helt helt fantastisk!!! nesten så jeg ønsker å fylle 60 år....:-) (eller noe slikt...)

mee sa...

Hei! Så fine kort du lager! :)
Synes du maler så fint stempelmotivene dine!
Hva slags type akvarell maling bruker du, og hvor har du kjøpt det?
Synes du det er en bra teknikk å bruke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...