søndag 17. januar 2010

Hjemmelaget lysoppsats

I dag har vi vært på middag hos foreldrene mine, og mens Jonathan sov ettermiddagsduppen sin tok mamma og jeg en tur ned på Lysstøperiet. Det er veldig lett å bli revet med av alle de vakre dekorasjonene de har der, men i dag endte det med at jeg kun kjøpte de materialene jeg trengte for å lage en egen lysoppsats. Så med limpistolen gikk jeg i gang, og dette ble resultatet.Det er alltid vanskelig å ta bilde av levende lys, for blitsen rettferdiggjør ikke stemningen lysene gir, og uten blits blir bildene så mørke. Men jeg legger ved begge bildene likevel, så får dere et visst inntrykk av hvordan det ble.Og så, for å rettferdiggjøre kjøpet (jeg har egentlig alt for mange lysestaker...) pakket jeg ned de tre Lene Bjerre telysestakene som stod der, og tar de med til mamma. Hun var nemlig uheldig og knuste en av sine i høst. Og siden den duse rosafargen på de lysestakene passer bedre hjemme hos dem så har jeg egentlig ikke så dårlig samvittighet for å bytte ut med noe nytt. Og nå er det så mye triveligere der på dagtid også, for dekorasjonen er triveligere enn tre utente lysestaker...

5 kommentarer:

Isa sa...

Wow, så nydelig Cino!

Isa sa...

Sjekk bloggen min;)

http://isacathrine.wordpress.com/2010/01/18/award-mm/

Turid sa...

Hei! Så lekker den var....! Både den hjemmelagde lysoppsatsen og bloggen din ellers... Tok sjansen på å titte rundt her jeg, og jammen har du mye fint! Takk for at du deler og inspirere i bloggverden :)
Hilsen Turid

Living By Ymi sa...

Denne oppsatsen var jo kjempe fin. Hvor var det du fikk tak i de ulike delene? Er spesielt intersert i de stakene du brukte for å ha lysene i.

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg!!! Og så mange flotte kort du lagar!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...