fredag 30. april 2010

Kjekk liten sak

Ryddet litt i bildemappa mi og fant bilder av denne kjekke lille saken som jeg kjøpte da jeg var i Stavanger for et år siden. Jeg var nemlig lei av alle bomkjøpene jeg hadde hatt på Bazzill kartong. Fargene er jo aldri som på skjermen. Så nå kjøper jeg ikke noen ark før jeg sjekker at fargen faktisk er slik jeg ønsker.



Denne boka er for Bazzill Canvas. Det finnes tilsvarende for alle strukturer, men jeg bruker mest Canvas så denne holder for meg.



Navnet på fargen er printet på hvert ark, så det er lett å finne frem blant alle fargene. Eneste ulempen er jo at det av og til dukker opp nye farger, og de er selvfølgelig ikke med. Også er det veldig kjedelig at fargen Vintage har gått ut av produksjon. Den var min absolutte favoritt.



Jeg har fått spørsmål om hvor jeg kjøpte denne, og det var hos Familieskatter i Sandnes. Jeg tipper at alle som bestiller Bazzill kartong kan få tak i en slik, men at den må bestilles. Jeg fikk kjøpe butikken sin, for de kunne enkelt få tak i en ny.

2 kommentarer:

Sissel`s syglede sa...

WOW, det var noen aldeles flotte kort. Det er nesten en fornærmelse å kalle det for kort. Det er jo faktisk et lite kunstverk. All den jobben det er med å male et stempel for ikke å snakke om å bygge opp et kort. Du er helt fantastisk flink. Disse kortene var rett og slett lekre. Heldig mottaker som får så flotte kort.
Ha en finfin 1.mai
Klemz fra Sissel.

Marianne sa...

Den var smart! Husker du hva det het der du kjøpte den, eller hvor man kan få tak i den? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...