onsdag 15. september 2010

Trøndersaksa 2010

I helga var jeg på scrappetreff på Selsbakk skole i Trondheim. Vi var omlag 40 damer som satt og koste oss i hele to dager, og vi fikk også mulighet for å kjøpe nytt utstyr av butikkene som var der. Det blir mye skravling, og jeg er vel egentlig mer effektiv når jeg sitter hjemme på kontoret. Men så utrolig mye koseligere det er å sitte sammen med likesinnede :).


Dette kortet lagde jeg på bestilling for mamma. Det er det kortet jeg ble mest fornøyd med i helga, og det skyldes nok både fargene og at jeg liker det motivet fra Gorjuss Girls veldig godt.


Har valgt å pynte med lilla blomster for å ta igjen litt av fargene fra mønsterarket. Blonden er fra Papirloftet, og den er utrolig anvendelig. Jeg husker jeg ble litt skuffet da jeg fikk den i posten, for den var ikke så fin som jeg trodde. Men gjett om jeg har brukt den mye!


Jeg klipte også ut et par blomster fra mønsterarket og brukte dem sammen med rosene og roseknoppene jeg kjøpte hos Papirhobby.


Resten av kortene jeg lagde på treffet legger jeg ut senere. Så nå håper jeg bare mottageren ikke titter inn her før hun har fått kortet...

4 kommentarer:

Merethe sa...

Nydelig kort. Flott pyntet og veldig flott farget motiv. Så kos med treff og det blir ofte endel scavling ja... :)

Kari sa...

Nydelig kort du har laget! Flotte mønsterark og nydelig pyntet.

Treff er alltid hyggelig, storkoser meg når jeg er sammen med andre papirgale damer altså. Kan tenke meg du også gjorde det!

Ha en fin dag!
Kari

Anne sa...

Skikkelig herlig. Flott med de utklipte blomstene og den tegnede sømmen. :)

Vibeke sa...

Vakkert <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...