torsdag 10. februar 2011

Bestillingskort for mamma

Dette kortet er laget på bestilling fra mamma.


Motiv fra Whiff of Joy, og tekststempel fra Ladybug and Friends. I hånden holder hun egentlig en blomsterbukett, men siden jeg var litt lat fant jeg ut at hun like så godt kunne holde en rose i hånden. Så slapp jeg å male buketten... Jeg jukset også litt med den prikkete kanten på skjørtet. Disse Whiff of Joy motivene er kjempefine, men de er litt arbeidssomme å male. Så da jeg var ferdig med eple-kanten gadd jeg ikke mer, og malte den prikkete kanten ensfarget. Men med litt Glossy Accents i prikkene så ble det ikke så kjedelig likevel :)


Sommerfuglen er fra Karen Marie Clip. Brads'ene er fra Stampin' Up. Blonden rundt motivet er fra PapirHobby, og er noe jeg har hatt liggende lenge. Syntes blonden var så fin da jeg kjøpte den, men jaggu er den vanskelig å bruke. Passer egentlig aldri inn... Nå hadde jeg bestemt meg for å bruke den, enten den passet eller ei!


Jeg har ellers sydd ferdig gardinene på rommet til snuppa i dag, og jaggu meg ble det bra rosa der inne. Er ikke vant med rosa her i huset, så det ble en stor forandring. Men jeg venter på dagslyset for å få tatt noen bilder. Nå skal jeg og halsbrannen min (en av "gledene" med svangerskapet) finne senga.

God natt, alle sammen!

3 kommentarer:

Anne sa...

Så vakkert!
For en nydelig sommerfugl, og flott med det sarte motivet og blonden rundt. :)

Ha en fin dag.
Klem, Anne.

Merethe sa...

Det var et nydelig kort. Lekkert med bondet rundt bildet...

Bente Årstad sa...

Dette var et lekkert kort, veldig fint med de blondene rundt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...