torsdag 10. februar 2011

Bursdagskort til svogeren min

Før jeg legger ut de siste kortene vil jeg bare si tusen takk til alle som har lagt inn hyggelige kommentarer i forbindelse med jenta i magen. Jeg har satt pris på hver eneste kommentar, og også alle lykkeønskninger og informasjon fra alle som har erfaring med spalte.

Jeg er som vanlig sen med å oppdatere bloggen, men her kommer i alle fall kortet som jeg lagde da svogeren min fylte 30 år i januar.


Motivet er fra hÄnglar & stÄnglar. Tag'en i bakgrunnen kommer fra et av plaggene jeg har kjøpt på min nye favorittbutikk Staff. Og siden det var runddag måtte jeg pynte med en liten vinflaske.


Mannens eneste kommentar da jeg viste han kortet var at jeg burde brukt stempelmotivet av gammel'n fra Art Impressions... Til en 30-åring! Vel, jeg hadde ikke gjort det, og siden jeg limer fast motivene før jeg maler de så fikk det bare bli sånn.


De herlige knappene er laget med et kit fra Stampin' Up hvor jeg klipper ut en sirkel med en liten rund punch, og deretter fester den med gluedots på selve brad'en. Den blanke fronten er selvklebende, så det er veldig lett å lage slike selv.


Takk for at du titter innom.

1 kommentar:

Dorte sa...

Stilig herrekort du har lavet. Det er ikke altid så let at få til.
Papirte med tekst er Maja Design tror jeg, men det stribede?
Jeg likte de to sammen.
Godt at høre det går fint med dig og den lille i maven.
Ha en fin dag.
klem fra Dorte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...