fredag 8. juli 2011

Minikort med Mini Magnolia motiv

Jeg finner ut at minimotivene til Magnolia er geniale å bruke på kort. Guttene skulle i bursdag til ei venninne fra barnehagen, og jeg hadde kjøpt tre små gaver som de skulle gi fra seg og fra søsteren sin. Jeg hadde egentlig laget et stort kort, men selvfølgelig ville de ha hvert sitt. Så da lagde jeg i heller tre små, og brukte minimotiv på to av kortene.

Det første kortet er 3 x 6 inches, og dermed halvparten så bredt som et vanlig kort.


Motivet er stemplet med Memento stempelpute, og fargelagt med Promarkere.


Blomstene er fra Prima, og jeg har hatt de lenge. Synes det har vært litt vanskelig å bruke disse blomstene, for de har aldri passet helt. Metallpynten er festet med rosa metallic broderitråd.


Det andre kortet har også minimotiv fra Magnolia. Og dette kortet er ennå mindre, bare 3 x 3 inches (ca. 6,5 x 6,5 cm). Har stanset ut arket som figuren er trykket på med den nye Spellbinders nestabillities'en min. Synes den er veldig dekorativ.


Sett fra siden. Teksten er et stempel fra Kreativ Hobby.


Det siste kortet er også et veldig lite kort. Motivet her er blomster fra Magnolia. Disse blomstene var noen av de første stemplene jeg kjøpte, men de har blitt mindre brukt enn jeg hadde tenkt. For det er litt kjedelig å klippe de ut, så jeg tyr som regel heller til ferdige blomster. Teksten er fra Norsk Stempelblad.


Bladene er stanset ut med en punch fra EK Success.


For å vise størrelsen på kortene har jeg tatt bilde av de sammen med kortet som jeg postet i forrige innlegg.


Og her er alle tre gavene ferdig innpakket, og kortene er lagt på. Og som dere ser så legger jeg ikke all verden i innpakkingen. Jeg elsker å sitte og lage kort, men synes selve innpakkingen er kjempekjedelig. Så fra meg kommer det ikke noen kunstferdig innpakkede gaver. Enkelt gavepapir og bånd holder i massevis (det blir jo ødelagt med en gang uansett....).


Takk for at du besøker bloggen min!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så utrolig fine kort! Jeg missunner dere som klarer å lage kort med så mye stash på og at det fortsatt blir lekkert! Imponert, altså! <3 Klem

Elen sa...

Så fine kort:-) Gjør seg med spellbinders - lurer på hva folk gjorde før de kom, jeg..?

Hege sa...

Nydelige kort Veronica :) Tror jeg må innom en nettutikk å bestille litt stempler og spellbinders jeg gitt :) Takk for titten. Klem

Sylvia sa...

Flotte kort, minimotivene passet perfekt! Jeg likte veldig godt 6x3-formatet, så tror jeg skal prøve å lage et selv:) Takk for inspirasjonen!

Sidsel Merete sa...

Så fine kort du lager. Mye inspirerende her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...