søndag 23. desember 2012

Årets julekort til slektninger i England

Hvis man ser bort fra at det tok litt tid å fargelegge motivene, så gikk det utrolig fort å lage disse julekortene.


Først et kort med med motiv fra Lili of the Valley. Tidenes mest bedårende motiv, spør du meg. Disse tre kortene skulle til England, og siden jeg ikke hadde så mye julepapir måtte jeg bruke opp gamle rester. 


Er de ikke søte? For å få til litt skygge på den hvite pelsen har jeg fargelagt med litt lyseblå Promarker i kantene, og duset ut overgangene med en Blender.


Neste kort har motiv fra Whiff of Joy. Bølgepappen bak henne er fra Bikuben, og jeg har fått til rivekantene ved å - ja, nettopp - rive biten ut av et stort ark. Deretter har jeg sprayet den med Glimmer Mist i fargen Tattered Leather, svertet kantene med Distress Ink Walnut Stain og klattet på litt Crackle Accent i fargen Picket Fence (litt gråaktig hvit). Etter at dette hadde tørket hadde jeg på litt Stickles glitterlim i fargen Platinum på noen av rillene. Det ga en veldig fin effekt som vises litt bedre på neste bilde.


Snøfnuggene er fra en Martha Stewart punch. Snøfnuggene fra denne punchen er veldig dekorative, og jeg sett i andre blogger at akkurat denne fint kan brukes som blad til små roser ved at man stanser ut snøfnuggene i grønt, og plasserer en liten rose i midten.


Nærbilde av frøkna, som har fått Stickles glitterlim i fargen Frosted Lace på pelskantene sine. Jeg har lagt litt skygge med blått før jeg hadde på glitterlim.


Og sist ut blant disse julekortene er dette med det gyseligste papiret fra Maja Design! Maja Design har normalt nydelige papirer i fine, avstemte farger, men her har de virkelig bommet! Etter min smak, i alle fall. Og jeg gjorde et realt bomkjøp da jeg kjøpte dette papiret. Men det er sjansen man tar når man bestiller via nettet. Jeg snakker om det rødrutete arket.... Har hatt det i mange år, og aldri brukt det...


Har prøvd å duse det ned noe ved å sverte kantene, men i mine øyne så ødelegger det kortet helt. Men sånn er det når det begynner å bli tomt for julepapir i rødt og grønt.


Men motivet er jo skjønt da :). Og det sies jo at det er tanken som teller, så her håper jeg bare mottaker ser at jeg har prøvd...


Ønsker alle en fin lille julaften! Her blir det "Grevinnen og hovmesteren" på TV i kveld. For selv om jeg har sett det mange ganger før så blir det liksom ikke jul uten...

1 kommentar:

inger synnøve sa...

er innom deg for å ønske dere alle en fin og fredfull jul :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...