onsdag 9. januar 2013

Hjemmelagede bursdagsgaver

Siden jeg har to veldig flotte tanter, og en supersnill mamma, er det alltid ekstra hyggelig å lage noe hjemmelaget til bursdagene deres. For jeg vet at de setter pris på det. Derfor fikk de hver sin Post-it® holder i gave. Mamma er så glad i blått, så hun fikk denne.


Det nydelige papiret er fra Pion design, av den serien med fire mønsterark på et vanlig 12 x 12 ark. De passet perfekt til disse prosjektene.


Blonden er fra Stoff & Stil. Stempelet er fra Kort & Godt.  


Dette stempelet har jeg stemplet på innsiden, og det er fra Ladybug and Friends.


Det hadde jo uten tvil vært finere med en lyseblå Post-it® blokk, men siden jeg nå en gang har kjøpt inn en stor pakke med gule så ble det likevel det. De er forresten litt mer lysegule disse også, og ikke så knall som de jeg er vant til fra jobben. Kjøpte de på Staples for lenge siden. Har nemlig hatt planer om å lage flere slike tidligere...


Denne holderen fikk den ene tanten min. Den er holdt i rosa toner. Også dette papiret er fra Pion design.


Kvisten er en die fra Magnolia som jeg har stanset ut i Big Shot'en min. Anbefaler virkelig den maskina om du er på jakt etter en stansemaskin.


Blomstene er fra Wild Orchid Crafts, og fra Kort & Godt (de lyserosa blomstene).


Sett fra en annen vinkel.


Av restepapiret lagde jeg et lite bokmerke. Det har jeg laminert, og deretter festet en liten blonde i toppen.


Siste Post-it® holder i denne omgang så slik ut. Her har jeg stemplet teksten på et annet mønsterark for å få en liten variasjon.


Og her har jeg brukt absolutt siste rest av blonden... Den skulle helst vært bittelitt lenger, men det var ikke tid til å dra ut og handle noe mer midt i julestria.


Mønsterarket har egentlig en litt varm lillafarge, men siden jeg ikke hadde bånd eller roser som passet så godt til ble det rosa blomster i stedet. 


Også her lagde jeg bokmerke av restepapiret.


Disse holderne er heller ikke så vanskelige å lage, men du trenger en Bind-it All for å binde dem inn. Jeg fikk min i bursdagsgave fra mannen min for noen år siden, og liker den godt. Blir ikke så mye brukt, men er definitivt uunnværlig for slike prosjekt. Dessuten kan de brukes til å reparere Pokemon-permer med spiralrygg ;-).

5 kommentarer:

Bente Årstad sa...

Kjempefine gaver:) klem bente.

Henrikke sa...

Så utrolig flott! Håper jeg får lov til å lifte. Ser jo helt supre ut! FIkk Bind it all i julegave så nå skal jeg sette i gang å få brukt den :)

Cino sa...

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger! Her er det bare å lifte i vei :-).

Unknown sa...

Så utrolig flott! Kjempeinspirerte je:) En kjempefin gave å gi til noen du er glad i! Tusen takk for at du deler det med oss :)

Elise sa...

OoOh these are such GORGEOUS gifts! I know they LOVED them! AbsolutelY STUNNING!

Big Hugs,
Elise

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...