lørdag 28. desember 2013

Julekort No. 2 til Ett Trykk

I dag har jeg tatt en liten besøksrunde rundt omkring på ulike blogger, men jeg lurer litt på hva som er den beste måten å få med seg hvem som har oppdatert bloggene sine. Noen har jeg lagt til i blogglisten min, så de har jeg sånn høvelig kontroll på. Men hvordan får man best oversikt over dette? Jeg tar gjerne imot tips, for jeg vet jeg har stort forbedringspotensiale på akkurat dette....

Så, over til dagens kort som også var et bidrag til julespesialen til Ett Trykk. 


Både motivet og teksten er fra Magnolia. Jeg har fargelagt med Copic Sketch Markers. Oversikt over fargene jeg har brukt finner du nederst i innlegget. Og, bare så det er sagt, her kommer et lite bilderas...


Her er det lettere å se glitteret i lysene. Har brukt Stickles glitterlim i fargen Diamond.


Sett ovenfra.


Synes julekort godt kan være brune.


Papirborden har jeg formet med et falseben (bonefolder). Synes det blir lettere å få til fine overganger da. Bak papirborden har jeg brukt en lekker blonde fra Kort & Godt. Julestjernen er en doo'hickey fra Magnolia. Pynten i midten av blomsten er en gammel spilttbinders som jeg kjøpte på Panduro for mange, mange år siden. Tror jeg brukte opp alle de siste på dette kortet.


Blomster fra Kort & Godt og Wild Orchid Crafts. Liljen har jeg sprayet med Glimmer Mist Pearl og formet før jeg tørket den med en varmluftspistol.


Nesten lik pynt på andre siden. Swirlen bak blomstene er en die (doo'hickey) fra Magnolia.


Panelene er sydd med symaskin, og satt på med 1 mm høye 3D-puter. De gir akkurat passe dybde til de bakerste panelene, så blir ikke kortet så alt for tykt.


Papiret på innsiden har jeg ikke gjort noe annet med enn å sy rundt kantene og å stemple på et vers på Kort & Godt. De søte fuglene er en del av papiret fra Pion Design.


Baksiden. Enkel, som vanlig (vel, vanligvis er de faktisk ennå enklere...).


Ja, så var det fargene da. Jeg har brukt disse kombinasjonene:

Hud: E21 - E51 - E50
Kinn: E93
Hår: E49 - E47 - E44 - E43 - E42
Kjole og lys: W1 - W0 - 0
Bær: T5 - E19 - E07
Blad: YG97 - YG95 - YG93 - YG91


Takk for at du titter innom!
Ha en fortsatt fin romjul!
Håper dere har mere snø enn oss, for her er det i skrivende stund
varmere enn det var i sommer.......

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott!

Vedr. å holde oversikt over hvilke blogger som er oppdatert osv.; jeg har laget meg en separat blogg hvor jeg har lagt inn alle blogger jeg følger, designere, utfordringsblogger, nyheter, butikker osv osv osv. På den måten kan jeg gå inn kun på ett sted, uansett om jeg er på pc, mobil, iPad osv. Tidligere var det et kav å holde styr på hva jeg hadde lagt til hvor... Lykke til!

Bente Årstad sa...

Kjempeflott kort og ønsker deg en forsatt fin romjul. Klem Bente:)

Elizabeth sa...

Jeg husker godt dette vakre kortet, det er enda finere i virkeligheten! Du er så kreativ! Ønsker deg et godt kreativt år! klem, Elizabeth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...