tirsdag 18. februar 2014

Bursdagkort til tante - 70 år

Som tidligere nevnt så har jeg oppdatert bloggen med ny header, og dette kortet er grunlaget for headeren min. Det nydelig motivet er fra Saturated Canary, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg brukte over to timer på å fargelegge bare håret hennes...


Arket som motivet ble stemplet på var bare en rest jeg hadde liggende da jeg lånte dette stempelet, og det ene hjørnet hadde et hakk. Så for å kamuflere det så klipte jeg til et stort brunt fotohjørne som jeg skjulte hakket med. Og den som ikke vet det ser det jo ikke. Hadde jo ikke trengt å fortelle dere det heller, men jeg synes også det er greit å vise hvordan man kan jukse seg fram til et greit resultat.


Hjertebanneren er en die fra La-La Land. Den er superskjønn, synes jeg, og tar igjen det brune fra fotohjørnet. Måtte jo ha noe for å balansere den mørke fargen i bunn.


Kanten med sommerfugler er en ny die fra Joy Craft. Har siklet på den lenge, og klarte til slutt ikke la være å kjøpe den. Den er bare så dekorativ! Her har jeg også pyntet med favorittliljene fra Wild Orchid Crafts. Bruker de på alt!!

 

Det var ikke bare håret på denne jenta som tok sin tid å fargelegge. Motivet består av mange små deler, så det tar tid å få frem fine skygger. Jeg er ikke så flink til å se hvor skyggene skal være, og det er alltid vanskeligst første gangen jeg fargelegger et motiv. Men jeg ble fornøyd med dette. Helt til jeg oppdaget at jeg hadde fargelagt feil! Da jeg satt og fargela hendene og kjolen stusset jeg litt på at det så ut som at kjolen hadde sklidd litt ned på den ene skulderen hennes, men tenkte at det er jo sånt som kan skje, og at det sikkert var meningen at det skulle være slik. Men et par dager etter så jeg et annet fargelagt motiv på nettet, og damen har jo hansker!! Dån!


Men når det er sagt så tror jeg at jeg slipper unna med dette også. Hehe. Og hvem vet, kanskje jeg fargelegger det likt neste gang også. Synes det var litt søtt med den bare skuldra.

Da ønsker jeg alle en fin uke videre!

1 kommentar:

Anne sa...

Fargelegging tar tid, og i perioder er det nettopp det som ikke frister for min del. Dette var helt nydelig farget da, så godt brukt tid. ;)

Lekre blomster og flott oppsett!

Klem, Anne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...