søndag 16. februar 2014

Romjulsgave til verdens beste foreldre ♥

Når jeg sier jeg har verdens beste foreldre så er det overhode ikke noen overdrivelse. De stiller opp for meg og min lille familie på en måte som ikke kan beskrives med ord. Og mamma's standard kommentar når hun kommer hit for å hjelpe oss er "æ e så gla for at æ kan få hjelp dokker"... Nei, mamma, det er vi som er glade! Og takknemlige! Så derfor lagde jeg denne fyrstikkeska til de da vi skulle på julebesøk til de første juledag. Som en liten oppmerksomhet for å si takk for at de alltid stiller opp!

 

Ikke akkurat noen typiske julefarger, men veldig morsomt å prøve en ny kombinasjon. Og jeg fikk litt vinterfølelse av disse fargene, så jeg traff på årstiden i alle fall. Det vil si, denne vinteren har vi jo knapt hatt snø, og vesla har ennå ikke fått prøvd rattkjelken hun fikk til jul. Her er det bart og mildt, og ungene er ute og sykler i tunet....


Sett fra siden. Jeg prøver å ikke ha så mye pynt på utsiden der man tenner fyrstikkene. Er jo ikke så mye om å gjøre å sette fyr på hele eska... De søte frimerkene kommer fra et mønsterark fra Pion Design.


De hvite prikkene er Liquid Pearls som jeg har tatt på. På julkulene har jeg også hatt på litt glitterlim. Og pelskanten og dusken i lua har fått litt Snow Marker på seg.


Sett fra siden. Med min favorittblomst!


 Tror dette får bli siste innlegg for i kveld. Dette tar jo helt av.... Hehe. Får fordele de neste postene ut over de neste dagene.

Klem fra Veronica

1 kommentar:

Anne sa...

Kjempelekkert dette også, helt nydelige farger og detaljer. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...