onsdag 23. juni 2010

Kontorets frekkeste penneholder

Dette korsettet lagde jeg da jeg var på scrappetreff i Klæbu for en drøy uke siden. Fikk kyndig veiledning hele veien, så det var enkelt men tidkrevende å lage. Korsettet er 1,5 gang så stort som de andre korsettene jeg har sett, så det rommer mye.


Pyntet veldig enkelt med hvit Tilda-blonde fra Panduro. Også måtte jeg ha på et smykke, og da falt valget på denne nøkkelen. På ryggen har jeg knytt hvitt, tynt bånd, og grunnen til at det ikke ble kryss på hele ryggen var at jeg ikke hadde mer av dette båndet. Men det ble godt nok.


Etterpå ble jeg veldig usikker på hva i all verden jeg skulle bruke det til, inntil en kollega tipset meg om at jeg kunne ha den som penneholder på kontoret. Så da satte jeg like godt et kjøkkenglass oppi, slik at korsettet blir stabilt nok til å holde pennene mine. Og det ble ganske kult, egentlig. Så nå troner det i vinduskarmen på kontoret mitt på jobb.Ha en fortsatt fin dag!

11 kommentarer:

Anne sa...

Woow, dødskult!

Tess sa...

Wow! Det var utrolig kult!
Sånn skulle jeg sannelig hatt på kontoret mitt jeg også, her jeg sitter blandt alle gubbene!

Kari sa...

Så utrolig stilig dette ble! Synes det ble helt passe med båndet på den måten der jeg. Dette er det lekreste korsettet jeg har sett av denne typen!

Ha en flott sommerdag!
Kari

May-Bente sa...

Hei!!!
Korsettet ditt ble knall stilig!!!
Med bunn på dette og fylt med sjokolade er det det kuuuleste kortet, du kunne ha gitt en mann!!!
perfekt var den!!!!

Janne-Lise sa...

Dette var utrolig stilig!! Og kan nok brukes både til penneholder og til kort .)

Tusen takk for titten :)

Inger sa...

Dette var utrolig flott, og det ser slettes ikke enkelt ut å lage spør du meg....;) Likte at det ikke var overpyntet jeg. Kreativt og flott rett og slett:)

Hege sa...

Kjempe flott penneholder!!

Merethe sa...

Det var bare kjempekult - kunne jeg tenkt meg å ha på jobben også. Har en hjemmelaga pennholder der, men den er en smule kjedeligere enn denne :)Lekker altså.

tani sa...

dette er det råeste jeg har sett på lenge:)

og takk for korslig kommentar i bloggen min.

Tonje sa...

Hei. utrolig stillig, har du en oppskrift eller mal ? ville prøvet meg på denne :D

Cino sa...

Takk for alle koselige kommentarer! Jeg har tegnet opp malen, så send en e-post til by-cino@farlig.org og minn meg på det :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...