mandag 7. juni 2010

Ramme i Photoshop - med eller uten?

Jeg synes det er så mange som har så fine rammer rundt bildene sine, og har hatt lyst til å lage min egen lenge. Men nå som jeg har gjort det blir jeg egentlig veldig usikker på om jeg skal ha det likevel. Så, hva sier dere? Er det finest å ha på ramme rundt bildene, eller skal jeg kjøre helt enkel stil uten ramme?

Rammene mine er veldig enkle. Her er No. 1 med rutenett og litt slitte kanter.


No. 2 med litt ekstra merker på kantene.


No. 3 er ganske lik No. 1 men har litt grovere slitasje i kantene.


Og til slutt det originale bildet uten rammen fra Photoshop.Så, hva sier dere? Med eller uten? Jeg tar imot alle meninger med åpent sinn, og alle som legger inn kommentar på dette innlegget kan være med i trekningen om å få tilsendt en av rammene jeg har laget. Skriv da i så fall hvilken ramme du liker best, og om du vil være med i trekningen. Navnet mitt tar jeg selvfølgelig bort...

Ha en fortsatt fin uke!

4 kommentarer:

Merethe sa...

Jeg synes det var penest uten...vil du bruke ramme ville jeg valgt den øveste. De andre "stjal" mer oppmerksomhet fra det lekre kortet.

Line sa...

Jeg synes det er penest uten ramme. Det er kortet som bør synes. Men det kan godt være fint med ramme på noen prosjekter. Det enkle er ofte det beste er det noe som heter. :-) Ha en flott dag.

Julia sa...

Jeg syns det er fint med også jeg. Syns kortet vises likevel.
Variasjon er vel mitt nøkkelord. Jeg har ikke phtoshop selv, så kunne veldig gjerne tenkt meg ramme :-)
Syns nr tre var finest!

Unknown sa...

Kjempefint kort er det uansett, da :D Men personlig falt jeg vel for ramme nr. 3 :) Liker det litt robust, så dette var etter min smak :D

Spent på å se hva du bestemmer deg for :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...