lørdag 25. september 2010

Flere kort fra Trøndersaksa

Jeg trodde jeg hadde lagt ut alle kortene jeg lagde på scrappetreffet, men nei da, jeg har vært sløv som vanlig... Her kommer i alle fall to kort til. Disse er laget med tanke på barnebursdager, og jentekortet skal jeg gjøre litt mer personlig til i morgen, slik at Kristoffer kan ta det med på bursdagen til ei barnehagevenninne.


Denne hÄnglar-jenta er kjempesøt, og veldig takknemlig å male. Her har jeg først malt henne i en blågrå farge som heter Paynes Grey, og deretter malt over med litt brunt for at hun skulle passe litt bedre med fargene i papiret. Stickles glitterlim i fargen Platinum på skoene og skjorta.


Pinnen er en grillpinne som jeg har brukt til å røre litt i paint dabberen min, som var tett og funket kjempedårlig. Vindmøllen har jeg laget av det samme tosidige papiret som jeg har brukt på kortet. Den er enkel å lage, og består av et kvadrat på 2x2 inches, hvor jeg har klippet inn et snitt fra hvert hjørne og inn mot senter. Deretter har jeg tatt annenhver snipp og dratt den inn mot midten på kvadraten og festet med en splittbinders.


Egner seg sikkert ikke så godt til å sendes i posten dette kortet, for jeg ser for meg at vindmølla kommer til å være bra flat når den kommer frem...


Dette guttekortet lagde jeg parallelt med jentekortet, men selv om jeg har brukt de samme papirene så blir det jo ikke likt som jentekortet. Og det er bevisst, for det er så kjedelig å lage to helt like kort...


Stempelet er fra Magnolia, og er et trykk jeg stemplet opp da jeg hadde besøk av Karen tidligere i år.


Båndet er et satengbånd fra Panduro som jeg har knytt til en dobbel sløyfe med min hjemmelagede Bow Easy.


Etter at jeg kjøpte Dymo skriveren min på Clas Ohlson til 89 kroner har jeg brukt den til nesten hvert eneste guttekort jeg har laget. Denne tagen ble først litt kjedelig, men da jeg prøvde å pille av teksten så gikk tagen litt i stykker, og jeg knøvlet den. Og da ble den kul. Hehe.


Ellers har jeg fått spørsmål om hvor jeg har kjøpt Stampin' Up produktene mine. De er kjøpt hos en av forhandlerne som holder til i New York, og som jeg tok kontakt med da vi skulle til New York i fjor høst. Siden Stampin' Up ikke kan sende til Norge har jeg benyttet meg av et firma som heter JetCarrier, som fungerer slik at du oppretter en konto hos dem, og de videresender produktene til Norge for deg. De sørger for fortolling også, og jeg er veldig fornøyd med servicen. Jeg synes heller ikke portoen ble særlig dyr, i forhold til størrelsen på pakken, og tror det kan være vel så rimelig som alminnelig porto fra USA til Norge.

7 kommentarer:

Henrikke sa...

Hei! Jeg bar lurte på en liten ting. Nå som du har kjøpt nye puncher, skal du selge de gamle ? :)

Fint om du kunne svart på mailen min: henrikke_blindheim@yahoo.no

Merethe sa...

Så flotte kort. Stilig å se hvor forskjellige de blir selv om det er samme type papirer.

Christina sa...

Woww wonderfull cards! It looks really fabulous!
Hugs Kristel

Dorte sa...

Flotte kort,dem kan du være super fornøjede med.
kh Dorte

Miss Hønemor sa...

Kjempefine kort som alltid :)
Har du foresten lyst til å komme å scrappe en kveld? -Merethe- :)

Vibeke sa...

Nydelige kort!!!

Anonym sa...

Lenge siden jeg har vært inne og sett på kortene dine nå Veronica, men de er som alltid bare helt praktfulle. Og det er inspirerende å se på arbeidet du gjør.

Hilsen Heidi på Nøtteliten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...