mandag 12. september 2011

Dåpskort fra Trøndersaksa

Forrige helg var jeg med på Trøndersaksa, og jeg hadde en sjelden treg start. Jeg slet skikkelig med inspirasjonen, og det tok sin tid før jeg kom igang. Jeg skulle lage dåpskort til Nina, og det var også det eneste kortet jeg fikk laget på lørdag. Og det var bare forsiden...


Man kan si hva man vil om kortet, men ingen kan i alle fall komme og si at det ikke er rosa! Her et lite nærbilde av den sovende babyen fra Magnolia. Jeg har malt med Distress Ink refillere (mye lettere å duse ut overgangene enn med akvarellmaling). Rosafargen har jeg blandet selv. Tag'en bak babyen er den samme som jeg brukte på bordkortene.


Blondene på motivet har jeg kun tatt på Stickles glitterlim Star Dust på, og vingene har fått en runde med Crackle Accent.


Kakeservietten og blomsterbåndet som babyen ligger på har fått en runde med Glimmer Mist Pearl, og inne i hver blomst har jeg satt på en rosa perle. Nettet som ligger bak motivet kalles for osteklut.


De søte små flaskene fra Tim Holtz kjøpte jeg da jeg var på Bikuben på tur hjem fra Rikshospitalet. De er supersøte.


Bikuben er en farlig butikk. De har så utrolig mye flott der, og jeg klarte ikke la være å kjøpe meg en dies fra Tim Holtz som stanser ut det søte fugleburet som ligger bak tag'en.


For å pynte det litt har jeg satt på en sløyfe (også den er den samme som båndet jeg brukte på bordkortene), og noen roser. En av rosene har fått litt glitterlim på seg (til og med jeg klarte å begrense meg).


Innsiden lagde jeg ferdig først etter at jeg var kommet hjem.


Babyfakta er et stempel, men jeg har skrevet ut teksten på PC. En genial måte å plassere stempel på dersom det MÅ treffe eksakt er å bruke en Stamp-a-ma-jig fra Stampin Up. Eller en hjemmelaget variant med Lego. 100% elsket-stempelet måtte jo med til snuppa vår.


Pengene har jeg rullet rett og slett fordi den trasige gulfargen på 500-lappene ikke passet til kortet. Kjedelig å legge så mye arbeid i det, også kommer pengene (som tross alt er gaven) og ødelegger det hele...


Dette nydelige diktet måtte med! Og jeg synes det passer særlig godt til Nina, for vi vet at hun vil møte utfordringer på sin vei videre i livet. Trykk på bildet om du ikke klarer lese teksten.


Også var det disse baksidene da. Denne er veldig representativ for mine baksider. Enkel og grei.


Siden vi hadde dåp på søndag har jeg også fått tatt bilde av dåpsbarnet med den nye dåpslua som jeg sydde. Det skal jeg legge ut bilde av i løpet av uka.

Med dette kortet er jeg med i følgende utfordringer:
Simply Magnolia - Anything Goes
Just Magnolia - Challenge 23

Ønsker alle en fortsatt fin uke! Og vil samtidig takke alle som legger igjen hyggelige kommentarer.

11 kommentarer:

Anette Lillebill sa...

Så utrolig nydelig kort! Fredrik kom hjem å fortalte meg om kortet du hadde laget og sa at det skulle jeg virkelig ha sett. Han var skikkelig imponert. Og det kan jeg godt forstå! Gratulerer med overstått dåp :-) Stor klem Lillebill

Femice sa...

Du er bare så flink ! Godt å høre at du kan bruke lang tid og slite med inspirasjonen også :)

Vel overstått dåp !

Klem

Anne sa...

Så nyydelig kort! Veldig lekker farge, flotte mønstre, og veldig fint med kakeservietten og de andre detaljene. :)

Elise sa...

Wow wow wow .. this is absolutely STUNNING! I love your soft colouring and your details are simply FABULOUS! I love it!

Hugs,
Elise

Sassy Scrapper sa...

Wow I am soooo glad I came across your beautiful blog. Your work is amazing. And this card is a master piece. Gorgeous in every way. I love your style.
Have a beautiful day.
Hugs Bonnie

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Fy søren for et lekkert lekkert kort! Dette var bare helt nydelig. Fullt av vakre detaljer og som du sier: ROSA!!! Jeg elsker det!

Så fint at du fikk hentet litt inspirasjon hos meg til rydding i kaoset;-)

Klem fra meg

Anne H. sa...

Så utrolig nydelig kort du har laget!
Flott malt motiv, nydelige farger og herlige detaljer.
Takk for at du deltar hos JM/HS denne uken.
Klem, Anne

Irene sa...

Var det du som hadde laget det nydelige kortet på treffet, ja? Utrolig lekkert og med så mange flotte detaljer. Må studere det flere ganger for å få med alt. Ikke rart at du brukte lang tid, men regner med du som jeg koste deg bare verre. :-)

Var veldig trivelig å snakke med deg, og koselig å se snuppa di også.
Ønsker deg en flott høst!

hilsen IreneR

Anke sa...

Wow beautiful card. Lovely details, thanks for joining us at simply magnolia
hugs Tessa & Anke

Kreativelena sa...

Prøver og finne det 100% elsket stempelet, men finner ikke produsent.. Vet du hvem som har produsert det ?

Cino sa...

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer!

100% elsket stempelet kjøpte jeg i sin tid hos Papirloftet, og det er designet av Cecilie Lundstad. Det produseres ikke lenger, for jeg var i kontakt med butikken ifb. med at jeg mistet mitt første. Da fikk jeg kjøpt nytt av noen andre inne på scrapping.no.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...