torsdag 10. mars 2016

Brettekort i nydelige ark fra Pion design ♥ Kurs hos Papiria

I dag vil jeg gjerne vise dere dette kortet, som jeg selv lærte å brette på kurs med Elizabeth Elton på Trøndersaksa i 2014. Og for at enda flere skal få mulighet til å lære seg denne flotte bretteteknikken holder jeg kurs hos Papiria torsdag 17. mars. Det er i skrivende stund enda noen ledig plasser, så om du bor i nærheten av Trondheim har du nå mulighet for å bli med å brette og pynte dette kortet.
 
 
Det nydelige mønsterarket er fra Pion design. Det samme er det matchende, grønne arket. Kartongen er glatt kartong fra Bazzill. Og motivet er fra et utklippsark fra Pion design. Det var mange fine motiv på arket, men jeg falt for akkurat dette, for hun jenta her har et helt eget glimt i øyet...
 
 
Fugleburet er trepynt fra Prima, og kommer i en eske med seks forskjellige motiv. Sommerfuglene er stanset ut med en punch fra Martha Stewart, og kanten på kortet er laget med en kantpunch fra Matha Stewart (doily lace).
 
 
Blomstene er fra Kort & Godt og Wild Orchid Crafts. Hjerteblonden er fra Stoff & Stil. På bildet under ser du hvordan kortet ser ut når fronten er tatt av. Fronten stikkes ned i kortet og er med på å holde det lukket.
 
 
♥ ♥ ♥
 
Klem fra Veronica

2 kommentarer:

Ellen Svetlana Grønlund sa...

Utrolig flotte kort :)

Dortesjs sa...

super smukt kort med mange skønne lag papir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...