mandag 23. august 2010

Bursdagskort til Jonathan

I dag har vi feiret 3-års dag her i huset, og Jonathan har kost seg med å åpne gaver.

På fredag var jeg superkreavtiv, og lagde totalt seks kort. Det er mer enn jeg normalt lager på en uke, og jeg var kjempefornøyd etterpå. Jeg lagde dette kortet til Jonathan.


Det kule motivet er fra Lili of the Valley, og jeg har stemplet opp et par ekstra fotballer som jeg har klipt ut. Månedsstempelet er som vanlig fra Norsk Stempelblad. Er det en stempelplate jeg virkelig vil anbefale så er det den. Så utrolig anvendelig!


Prøver å holde meg unna blomster på guttekort (bortsett fra til baby da, for babykort kan godt ha blomster), og den nye stjernepunchen min fra Stampin' Up kom godt med. Det samme gjorde Dymo maskina som jeg kjøpte billig på Clas Ohlson. Veldig kjekt å bruke på guttekort.


Har stanset ut motivet med Nestabillities Labels One. Også matta bak motivet er Labels One.


Sirkelen er stanset ut av bølgepapp. 3-tallet er chipboard fra Panduro som er malt med Distress Crackle Paint i fargen Weathered Wood, og svertet med Distress Ink Walnut Stain.


Mønsterpapirene jeg har brukt kommer fra restepapirboksen min, og er fra Basic Grey og My Mind's Eye.


Innsiden er holdt helt enkel, og stempelet kommer fra Inkadinkado. De små sirklene er stanset ut med en 1/2 inch punch fra Stampin' Up. Pyntet med små halvperler.


Og sist, men ikke minst, et bilde av den stolte bursdagsgutten. Er han ikke nydelig? Synes han er så søt når krona presser ørene utover sånn. Da får han det helt rette røver-uttrykket...


De andre kortene blogger jeg senere. Fire av dem må også males først, så å si at jeg er helt ferdig er vel en overdrivelse. Men jeg er likevel fornøyd med produksjonen.

God natt!

5 kommentarer:

Kari sa...

Jøje meg, 6 kort på en dag? Da har du vært effektiv altså! Og kortet her var jo bare nydelig, blått og grått er lekkert sammen. De stjernene var kjempeflotte! Og herrelighet så pent du skriver!

Ha en fin dag.
Kari

Anne sa...

Gratulerer med treåringen da. :)
Kortet var kjempeherlig, om de andre fem var like flotte så skal du være ganske så fornøyd. ;)

Guro sa...

Wow jammen er du effektiv!!! Dette var utrolig flott, digger alle detaljene :) Nydelig motiv også!
Skikkelig skjønn bursdagsgut, tenker han hadde en super dag!
Klem Guro

Henrikke sa...

Hei ;) Du lager helt nydlig kort :) Utrolig fine farger, flink med promarkers (antar det er det du brukte, så slik ut i hvertfall)! :) Det stempelet med dato og mnd. hvor har du kjøpt det? :)

Klem

Merethe sa...

Gratulerer med 3 åringen. Et herlig kort du har laget til han. Mange flotte detaljer har som passer veldig bra på guttekort. Morsomt med flere baller her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...