onsdag 15. september 2010

Bryllupskort med ferdigmalt motiv

Dette bryllupskortet er et av de fem kortene jeg lagde en kveld for noen uker siden, og motivet er malt for lenge siden. Som regel maler jeg motivet etter at kortet er montert, men det var veldig kjekt å finne et ferdigmalt motiv i skuffen.


Jeg har brukt restepapir, og det var veldig godt å få brukt litt rester. Den store blomsten er også en som har ligget lenge i skuffen min, og som jeg ikke har klart å bruke. Men jeg synes ikke den ble så dum sammen med sløya og de små rosene.


"Kjære brudepar" er et tekststempel fra Norsk Stempelblad. Den svarte ramma er en rub on fra Basic Grey, og var noe herk å bruke. Og det sier jeg fordi hver eneste bling skulle festes manuelt etterpå. Heldigvis var det bare to i pakken, og jeg skal ikke kjøpe flere...


Den søte sommerfuglen er fra Karen Marie Clip, og er kjøpt hos Panduro. Sommerfuglene kommer på et brett med mange størrelser, og de er veldig anvendelige. Her har jeg hatt på litt sølvfarget glitterlim på sommerfuglkroppen.


Sløyfa har jeg laget med min hjemmelagede Bow Easy. Det er rett og slett et tykt akvarellark som jeg har laget et innsnitt på med Word Window Punchen min fra Stampin' Up. Hvis du lurer på hvordan jeg bruker denne kan du se her, ca. 3:20 min ute i filmen. Et genialt verktøy som gjør det veldig enkelt å knyte pene sløyfer. Og veldig rimelig siden du kan lage din egen med litt tykt papir og en saks.


Takk for at du titter innom!

2 kommentarer:

Miss Hønemor sa...

Som vanlig, så var dette et utrolig fint kort!

Anne sa...

Nydelig pyntet og flotte farger, kjempeherlig! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...